Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 oktober 2019

Alle boodschappen gratis thuisbezorgd

AMSTELVEEN – De Coop blijkt na tweeënhalf jaar een ware aanvulling te zijn voor het winkelcentrum Van der Hooplaan. Door de combinatie van de supermarkt met in de directe omgeving allerlei vers- en specialiteitenzaken, laten steeds meer mensen andere winkelcentra links liggen en gaan ze naar de Van der Hooplaan toe.

JOEP DERKSEN

Coop-supermarktmanager Rob van Ruiten is razend enthousiast over de samenwerking met de overige winkeliers. ,,Onze klanten zeggen ook, hoe fijn ze het vinden, dat ze in allerlei verschillende winkels hier hun producten kunnen halen. Onze winkel is echt een ontmoetingsplek voor menigeen’’ Van Ruiten heeft een primeur: ,,Binnenkort gaan we vanuit onze winkel de  boodschappen bij de klanten thuis bezorgen!” Wie meer dan 40 euro aan boodschappen bestelt via www.coop.nl/boodschappen kan deze boodschappen gratis thuisbezorgd krijgen.’’

Het is een ideale oplossing voor mensen, die te druk zijn om zelf naar de supermarkt te gaan of net iets verder weg in Amstelveen wonen. Van Ruiten: ,,Voor de klant is de thuisbezorging ideaal.
Bij de Coop lopen zowel de klanten als het personeel met een glimlach rond. Alles ziet er tiptop uit en er heerst een goede werksfeer; de basis van een succesvolle winkel. ,,Tevens hebben we iedere week partijhandel met een wisselend en verrassend aanbod’’, informeert Van Ruiten. De Coop is lokaal zeer actief in de omgeving doormiddel van sponsoren van diverse verenigingen en ondersteunen van lokale activiteiten, dit doen wij met veel plezier: ,,We doen graag wat terug voor de mensen.’’

Coop Amstelveen, Van der Hooplaan 180, 1185 GK Amstelveen, T: 020 345 1770, W: www.coop.nl/boodschappen