Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 oktober 2019

G&W Herba de Kruidentuin


Vitaminen en Probiotica voor een gezonder leven


AMSTELVEEN – In de afgelopen zestig jaar hebben de wijkbewoners altijd kunnen genieten van een drogisterij. Tegenwoordig weten mensen vanuit de wijde omtrek Herba de Kruidentuin te vinden; mede dankzij het enorm uitgebreide aanbod aan vitaminen, natuurvoedingsmiddelen en probiotica.


JOEP DERKSEN


Herba de Kruidentuin is nog een échte drogist, waar je terecht kunt voor goed advies. Én alternatieve oplossingen kunt vinden voor de klachten die je hebt. Eigenaar Ton Stevens: ,,Veel mensen willen preventief werken aan hun gezondheid en wij bieden hen veel mogelijkheden. Zoals vitaminen voor het verhogen van de weerstand, homeotherapie en probiotica om te zorgen, dat alles beter in het lichaam wordt opgenomen. Met probiotica bouw je aan gezonde darm flora, die belangrijk zijn voor het functioneren van jouw lichaam.’’


Het professionele team staat iedere klant met goed advies bij. Bijvoorbeeld over de ‘low carb’; dat zijn koolhydraatarme producten. Stevens: ,,Dit is helemaal in opkomst. Koolhydraten zijn suikers en dat zit overal in het voedsel. Minder suiker is beter voor je. Steeds meer mensen beseffen dat en stappen over op koolhydraatarme producten.’’


Ook voor glutenvrije producten, gezonde voeding en etenswaren voor mensen met een tarwe-intolerantie moet je bij Herba de Kruidentuin zijn.


Herba de Kruidentuin, Van der Hooplaan 172 in Amstelveen, T: 020 641 9589.