Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 juni 2021

Einde van Oranjecomité Ter Aar

Ter Aar – De organisatie van het Oranjecomité Ter Aar houdt het voor gezien. Het voltallige bestuur heeft het bijltje er bij neergegooid, nu er zich geen mensen hebben aangemeld die het stokje willen overnemen.

Jarenlang zetten Nicoline Bosland, Teun en Anita Spies, Ilona Till en een aantal anderen zich in om Ter Aar te verwennen met fijne feestelijke evenementen. Op de website www.oranjecomiteteraar.nl zijn nog foto’s te vinden van blije kinderen met beschilderde gezichten, een roofvogelshow en senioren die vrolijk vermaakt worden.

Maar het zit er definitief op. De allerlaatste oranjevieringen waren in 2019; vorig jaar werd alles afgelast in verband met het coronavirus. De leden van het Oranjecomité hoopten, dat andere inwoners het organisatiestokje over wilden nemen. Maar dat is niet gebeurd. Wie het jammer vindt, dat de oranjefestiviteiten in Ter Aar verdwijnen, kan een email sturen naar info@oranjecomiteteraar.nl. Voor de feestelijkheden volgend jaar kan zo het draaiboek van 2020 gebruikt worden; dat lag immers al klaar om uitgevoerd te worden. Wethouder Gerben van Duin heeft de vrijwilligers van het Oranjecomité met een bloemetje hartelijk bedankt voor hun inzet.