Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 80 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 april 2007

‘Vlees is feest op tafel’

Warmond – Slagerij Blauwhoff is helemaal klaar voor de paasdagen, zo vertelt eigenaar Philip Blauwhoff, die al meer dan 35 jaar in het vak zit. De ambachtelijke slager heeft nieuwe producten ontwikkeld en verzorgt feesten en partijen. Slagerij Blauwhoff bestaat bijna vijf jaar, maar in het pand aan de Herenweg 67 is al zo’n 100 jaar een slagerij gevestigd.
Blauwhoff: ‘Maandenlang zijn we bezig geweest om ons eigen product te ontwikkelen en het is gelukt! Op zaterdag 31 maart hebben we onze Lamsrauweham gepresenteerd. Dit is een rauwe ham van lamsvlees en de reacties zijn overweldigend goed. Pasen is het traditionele begin van het lamsvleesseizoen, dus iedereen is uitgenodigd om dit gerecht, dat uniek is in Nederland en wellicht de wereld, uit te proberen.’

Barbecue
Ook het barbecueseizoen breekt weer aan en slagerij Blauwhoff is er helemaal klaar voor. ‘Onze consumenten mogen zelf uit een compleet assortiment van barbecuevlees kiezen. Wij bieden het vlees niet in standaardpakketten aan, want we vinden dat de klant koning is en mag kiezen. We zeggen altijd: ‘Het is uw feestje en u geeft uw wensen aan.’

Daarnaast verzorgt Blauwhoff ook (personeels)feesten en partijen van minimaal vijftig personen. Vlees, salades, bestek, sauzen, stokbrood: het hele cateringevenement wordt compleet geregeld. Ook voor het watersportseizoen heeft slagerij Blauwhoff een nieuwtje: kant- en klare maaltijden zoals voorgebakken gehaktballen en soufflé in folie die heel gemakkelijk op een éénpitsfornuis kunnen worden klaargemaakt.

De slager blijft bij zijn leest: ‘Boven alles blijven we slager. Kom net als onze klanten uit de hele regio ook eens genieten van ons supermalse rundvlees.’

Slagerij Blauwhoff, Herenweg 67 Warmond, T: 071 301 0025.