Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 april 2007

Wethouder Kippers ontevreden over wijkschouw Oranjebuurt

Lisse – Wethouder Jan Kippers (CDA) uitte tijdens de commissievergadering Maatschappij & Financien zijn ontevredenheid over de wijze waarop de wijkschouw in de Oranjebuurt verlopen was. De bewoners hadden brieven gekregen met verschillende aanvangstijden van de wijkschouw, waardoor mensen genoodzaakt waren op de fiets achter de reeds vetrokken groep schouwers aan te rijden.
Kippers zegt hierover: ‘Al tijdens de schouw heb ik non-verbaal laten blijken buitengewoon ontevreden te zijn over de gang van zaken. Niet alleen de wijze waarop de brief is opgesteld, maar ook de terugkoppeling richting inwoners verliep niet zoals het moet. Tevens ontbraken vertegenwoordigers van de politie en Valent RDB en die hadden erbij moeten zijn. Dit soort dingen mag niet gebeuren. De schouw zelf was erg gezellig, maar kon absoluut beter. In ieder geval wil ik dit jaar doorgaan met de buurt- en wijkschouwen.’