Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 mei 2007

Gewoon Tanja Blom blijft

LISSE – Het bloemenstalletje Gewoon Tanja Blom mag van het college van burgemeester en wethouders blijven staan op de huidige locatie aan ’t Vierkant. ‘Een uiterste bemiddelingspoging tussen makelaarskantoor Wilbrink en mevrouw Blom is niet gelukt, dus de bloemenkraam krijgt naar alle verwachting een plaatsingsvergunning voor de huidige locatie die meerdere jaren geldig is’, zo maakte wethouder Guus Mesman (PvdA) dinsdag 15 mei bekend.

‘De poging om de bloemenstal bij wijze van proef op alternatieve locaties te plaatsen was dapper, maar tot resultaten heeft het niet geleid. Er kon geen oplossing gevonden worden die voor alle partijen acceptabel is.’ De kraam blijft dus op de oude locatie, al houdt het college wel de mogelijkheid open daar een verkoopkraam te plaatsen ‘die meer in de omgeving past’.