Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 mei 2007

Sportparkpop ontpopt zich als serieuze concurrent van Grentpop

Voorhout – Met acts als D.J. Petit, Feest D.J. Marco, Cover-up en Sweet Loraine had de tweede editie van Sportparkpop alle ingrediënten in zich om de bezoekers een geweldige avond te bezorgen. Zelfs het niet verschijnen van de Noordwijkse André Hazes mocht de pret niet drukken, want Sweet Loraine besloot ter plekke hun act te verlengen om zo de muziekleegte op te vangen.

Mede vanwege de gratis entree was de toeloop enorm, 3.500 bezoekers zelfs volgens de organisatoren. Nu al is het Voorhoutse feest uitgegroeid tot een Teylinger evenement, gezien de vele niet-Voorhouters die ook genoten van de opzwepende muziek. Er waren geen ongeregeldheden en ook de EHBO had een rustige avond met alleen enkele schaafwondjes van wat al te enthousiaste dansers die behandeld moesten worden.