Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 juni 2007

Overhandiging eerste exemplaar jubileumboek

VOORHOUT - Het jubileumboek 'VV Foreholte, 75 jaar clubliefde' wordt op zaterdagavond 16 juni, om 19.00 uur rond het hoofdveld van Foreholte, gepresenteerd, zo maakt de supportersvereniging "De Vrienden van Foreholte" bekend.
Het eerste exemplaar van het boek komt letterlijk uit de lucht vallen, omdat de verenigingsmensen Peter van Kesteren, voorzitter van de voetbalvereniging Foreholte, Herman van Gent, voorzitter "De vrienden van Foreholte", Ton Arroyo, de nieuwe hoofdtrainer van de Foreholte-selectie en Hans van den Berg, promotor van het jubileumboek met een parachutesprong op het hoofdveld zullen landen.
Na een drietal demonstratiesprongen vindt de boekpresentatie plaats. Hieropvolgend kunnen de bestelde exemplaren van het boek door de intekenaars worden afgehaald, mits ze een aan hen toebedeeld uniek nummer kunnen tonen. Ook na deze avond kunnen de mensen die het boek besteld hebben een exemplaar afhalen. Voor nadere informatie: www.foreholte.nl of email Hans van den Berg: berghaas@casema.nl.