Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 juli 2007

Lynn is 35.000ste inwoner van Teylingen

TEYLINGEN – Niemand minder dan burgemeester Sander Schelberg kwam langs om Lynn van Dorp, de 35.000ste inwoner van Teylingen, te bezoeken. Lynn werd geboren op 4 januari 2007 en vond het prachtig dat ze zo in de belangstelling stond.

Schelberg overhandigde Lynn’s ouders, Karin en Ed, een echt bestek met daarin gegraveerd haar naam, de woorden ’35.000ste inwoner’ en ‘Teylingen’. Voor grote zus Eva (8), die speciaal voor deze gebeurtenis een uurtje vrij mocht hebben van school, waren er twee ballonnen en een frisbee.

Heel bijzonder vonden het gezin de handgeschreven brief van de burgemeester aan Lynn, waarin zij gefeliciteerd wordt met haar prestatie. Schelberg zei enthousiast: ‘En met de nieuwe woonwijken die bij Voorhout gepland staan, gaan we nu op naar de 40.000ste Teylinger! Wellicht gaat dit over een jaar of vijf lukken.’