Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 september 2007

‘Ik ging kapot op twee vrouwen’

VOORHOUT – Na alle polemiek over het wel of niet doorgaan van het pokertoernooi, was het aangenaam vertoeven in de WINNERs-club. De veertig gelukkige pokeraars die konden meedoen, mochten hun best doen om de hoofdprijs, een prachtige beker, te bemachtigen. Omdat er een limiet van veertig deelnemers gesteld was door de gemeente als voorwaarde voor het doorgaan van het evenement, werden meerdere mensen teleurgesteld: zij hadden zich te laat aangemeld. In een apart gedeelte van de WINNERs-club werd er aan vijf verschillende tafels gepokerd. Er werd begonnen met blinds (inzetten) van fictieve 10 Euro chips, maar in de finale was de minimuminzet al 400 euro.

Deelnemer Jan van der Plas vertelt over zijn vroege uitschakeling: “Ik ging kapot op twee vrouwen, want een ander had een paar heren in zijn hand. Uiteindelijk had iedere deelnemer het genoegen om in elk geval eenmaal te mogen zeggen: “All-in”, om zo te forceren dat hij of zij al dan niet uitgeschakeld werd.