Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 oktober 2007

Inwoners en instellingen beoordelen gemeente

TEYLINGEN – Alle bedrijven, instellingen en verenigingen ontvingen vorige week een brief van de gemeente met het verzoek deel te nemen aan het project ‘De Staat van de Gemeente’. Een onderzoek waaraan de gemeente Teylingen samen met 47 andere Nederlandse gemeenten participeert. Doel van deelname hieraan is, om de inwoners en bestuurders een duidelijker beeld te krijgen in het functioneren van de gemeentelijke organisatie.

Voor het project wordt ook een deel van de inwoners van de gemeente Teylingen bevraagd over de gemeente in het algemeen en over de dienstverlening van de gemeente De meningen van de inwoners en die van de bedrijven, instellingen en verenigingen samen bepalen hoe de gemeente er voor staat en wat de gemeente moet doen om de gemeentelijk organisatie en dienstverlening te verbeteren. Meer informatie hierover kan verkregen worden via Kees Goossens, T: 0252 783 470 of
k.goossens@teylingen.nl.