Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 november 2007

Apotheek schenkt beamer

VOORHOUT – De bewoners van het woonzorgcentrum Gertho, dat onder de Buitenplaats Nieuw Schoonoord (BNS) valt, werden woensdag 21 november blij verrast met een beamer, waarmee prachtige dvd-films bekeken kunnen worden. De beamer is geschonken door de Apotheek Voorhout aan de Herenstraat, die vorig jaar haar 25-jarig jubileum vierde.

Apothekers Kees-Jan Smak en Marrit Wester werden hartelijk bedankt door Ria Rijntjes, zorgmanager van Gertho, voor het schenken van de beamer. Terwijl de bewoners genoten van de film Radio City van Andrie Rieu, vertelt Smak: “We boden BNS als relatie aan of we wat voor hen konden betekenen in het kader van het 25-jarig jubileum. We besloten om hen een beamer te schenken die gebruikt kan worden voor de entertainment van de bewoners. Door de verbouwingsperikelen van de afgelopen tijd, kon de beamer nu pas worden geplaatst. De bewoners van Gertho zijn trouwe klanten van ons die bijna nooit in de zaak komen en daarom komen wij naar hen toe.”