Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 80 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 november 2007

Boskani: Mediterraan Restaurant met liefde voor culinaire traditie

LISSE – Het mediterraan restaurant Boskani vierde deze maand het 1-jarig jubileum en hierop vooruitlopend is de oude naam ‘Dishoek’ veranderd in ‘Boskani’. Eigenaar Ari Boskani vertelt: ‘Ik heb met de gasten overlegd wat zij een goede naam vonden en de conclusie was dat dit Boskani was.’

‘Dit is een mediterraan restaurant met een mediterraanse naam. Om ons jubileum te vieren, pakken we tussen 15 november en 15 december helemaal uit met kortingen, die dagelijks variëren van 15% korting op de nota, een gratis dessert, een gratis kindermenu of een gratis flesje huiswijn. Deze kortingen zijn geldig wanneer van tevoren gereserveerd wordt, behalve tijdens de feestdagen.’

‘Boskani is uitstekend geschikt voor groepen, feesten, partijen en bruiloften tot 60 personen: dankzij onze gastvrijheid voelt iedereen zich hier thuis en we hebben voldoende parkeergelegenheid bij het restaurant. Al ons eten is vers, of het nu de Italiaanse pasta’s, kalfsoester met parmaham en rode wijnsaus, ravioli, vis, vlees of vegetarisch is. Wij maken de carpaccio nog in de klassieke vorm, met olijfolie, citroen, een beetje zout, roccola en goede kappertjes.’

Reserveren is gewenst, maar gasten kunnen natuurlijk altijd binnenlopen om te kijken of er ruimte is. Zij kunnen genieten ook van ons wildmenu: hertenrugfilet gebakken in ganzenvet met cranberrysaus of een heerlijke reepaté. Ook voor de kinderen koken we lekker en gezond, dus geen patat met friet, maar bijvoorbeeld een gevulde kipfilet met een lekker sausje. Maar als de kids het willen, hebben we ook alternatieven zoals een Italiaanse schnitzel. Ik zou zeggen: laat u verrassen door de proeverij van de chef!’