Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 80 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 november 2007

Mykonos: Griekse kookkunsten in gemoedelijk toprestaurant

LISSE – Griekse Specialiteitenrestaurant Mykonos is een echt familiebedrijf en sinds de start in 1996 een gevestigde naam geworden bij de mensen die genieten van Griekse kookkunsten. Eigenaren Wajos en Yanoula Arapatzis verwennen hun gasten dag in, dag uit en dat wordt gewaardeerd, zo vertelt Wajos: ‘Het tienjarig bestaan van onze zaak hebben we in twee delen gevierd; zoveel mensen kwamen uit de hele Bollenstreek om die avond mee te maken.’

Gasten voelen zich thuis bij Mykonos: ‘We geven aandacht aan onze klanten, maken een babbeltje en zetten de puntjes op de ‘i’. Het personeel werkt hard, maar geint ook met elkaar en die goede werksfeer wordt ook door de gasten gewaardeerd.’ Jong en oud komen bij Mykonos: ‘Vrijgezellen, verloofde stelletjes, mensen met kinderen en personen die wat meer op leeftijd zijn.’

‘Onze specialiteiten zijn gerechten als Musaka en Kalamaria, een inktvis die bij ons heerlijk wordt voorbereid. Wij maken al het eten zelf, van de salade tot de kruiden en het vlees en de mensen weten dat: hiervoor komen ze terug. Ook de hoeveelheid eten die ze voorgeschoteld krijgen, speelt een rol. Vaak ziet men het bord verschijnen en dan hoor je ze denken: ‘Pff, hoe krijg ik het op!’ Bij ons krijg je veel voor weinig.’ We verkopen nu ook tapas. Allerlei voorgerechtjes bijeen worden dan als hoofdgerecht gegeten, met daarbij een glas wijn. Dit is heel goed aangeslagen. Nadere informatie staat op de website:
www.mykonos-lisse.nl.