Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

06 december 2007

Eerste Korenland slaat aan

VOORHOUT – De eerste editie van “Korenland”, dat in Panorama Tulipland gehouden werd, kan een succes genoemd worden. Meer dan 70 mensen genoten van de optredens van verschillende koren.

Op vrijdag 30 november traden het Cameleon koor, het Giraf koor en De Torren op en ze vermaakten het publiek met hun muziek die varieerden van zeemansliederen via musicalsongs tot hoog klassieke stukken. Evenementencoordinator van Panorama Tulipland Peter Oosenbrug is enthousiast: ‘Dit hebben we nog nooit gedaan en is helemaal nieuw. Nadat ik het televisieprogramma ‘Korenslag’ had gezien, wilde ik iets dergelijks ook in Panorama Tulipland hebben. Er zijn niet veel locaties waar je dit kunt doen, met het panorama op de achtergrond.’

Korenland wordt nog drie keer georganiseerd: op zaterdag 8, 15 en 22 december, waarbij de zaal open is vanaf 12:00 uur. Voor meer informatie:
www.tulipland.nl/evenementen, email: oosen@tulipland.nl, of tel: 0252 222 777.