Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 december 2007

Plannen centrumgebied

LISSE – Bij de presentatie over de inrichting van de verkeersdoorstroming in het centrumgebied, dat in de commissie Ruimte & Infrastructuur van donderdag 6 december werd gegeven, werden een aantal zaken die worden voorgesteld duidelijk.

De venstertijden voor laden en lossen zouden zijn van: maandag tot en met vrijdag, van: 0700 tot 1200 en op zaterdag van: 0700 – 10.00. De Kanaalstraat tussen de Molenstraat en Heereweg autoluw maken, de Kapelstraat en Meer en Houtstraat afsluiten en ook de doorsteek vanaf het parkeerterrein Hoogvliet naar de Kapelstraat afsluiten. Tevens worden er toegangsvignetten danwel ontheffingen verstrekt aan inwoners van het centrum om met hun auto het eigen huis te kunnen bereiken. In de Kanaalstraat en Molenstraat wordt de erffunctie voorgesteld, wat inhoudt dat de voetganger de weg mag gebruiken en al het verkeer, mobiel of niet, voorrang heeft.