Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 januari 2008

Onverwachte dinergast

LISSE – Een aanrijding met grote schade aan twee auto’s en aan de voordeur van Restaurant Boskani (Heereweg 487) vond plaats ter hoogte van de 3e Poellaan op maandag 21 januari, omstreeks 18:15 uur. De klap van de collisie was zelfs zo groot dat een van de auto’s achterwaarts tegen de voordeur van het restaurant Boskani werd geslingerd.

Rob Vuijk, Medewerker Communicatie van Politie Hollands-Midden, vertelt over de toedracht: ‘Een 61-jarige bestuurder uit Lisse, kwam met zijn personenauto vanuit Lisse en sorteerde voor om de 3e Poellaan in te rijden. Daar zag hij een 60-jarige bestuurder uit Lisse aankomen. Hij dacht dat deze chauffeur rechtsaf zou slaan. De 61-jarige sloeg af, maar de automobilist uit de 3e Poellaan bleek linksaf te gaan en een aanrijding was het gevolg.’

Vuijk vervolgt: ‘Eerst dachten de medewerkers van de hulpdiensten dat er een beknelling had plaatsgevonden, maar de 60-jarige bestuurder en zijn medepassagier zijn eigenhandig uit het wrak gekomen. Beiden zijn ter observatie naar het LUMC meegenomen, waar de verwondingen meevielen. De door gelekte olie en koelvloeistof glad geworden weg werd gereinigd, terwijl de politie het verkeer regelde.