Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 februari 2008

Containers bij Magnifiosi

LISSE – ‘Achter het Magnifiosigebouw aan de Ruishornlaan 21 komen permanent twee zeecontainers te staan. Deze containers worden gebruikt als opslagruimte’, zo maakte wethouder Adri de Roon (D66) bekend op dinsdag 19 februari.

De Roon: ‘Aan Magnifiosi is een bouwvergunning verleend om een interne verbouwing door te voeren, zodat er een aparte tienerruimte gevestigd kan worden. Maar er was wel het probleem waar de materialen, die nu op de locatie van de tienerruimte opgeslagen worden, naar toe moesten. We hadden de keuze tussen aanbouw aan het bestaande pand of het plaatsen van de zeecontainers en hebben voor het laatste gekozen. De containers worden aan de achterkant van het pand geplaatst, dus zijn ze niet vanaf de weg zichtbaar. Om het aangezichtsvriendelijker te maken voor de omwonenden aan die kant, wil de gemeente de achterkant van de containers betimmeren of aan die kant bossages aanleggen.’