Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 februari 2008

Privéregeling pc verdwijnt

LISSE – De pc-privéregeling voor ambtenaren is in Lisse definitief verleden tijd. De belastingdienst wijzigde eerder al de voorschriften voor deze regeling en nu alle leningen hiervan zijn afgelost, trekt het college de pc-privéregeling in. Dit maakte wethouder Jan Kippers (CDA) bekend op dinsdag 12 februari.

Kippers: ‘Dit is geen politiek gevoelig punt en heeft niet tot commotie geleid. We passen de arbeidsvoorwaarden aan de wetten en regels aan.’ Hij vervolgt: ‘We gaan ook een wijziging invoeren in de fietsregeling voor gemeentelijk medewerkers. Zij kunnen nog altijd eens in de drie jaar belastinggunstig een fiets kopen, maar we schaffen de ‘1%-regeling’, een compensatie voor de medewerkers van de buitendienst, af. Deze regeling is namelijk uit de cao voor gemeentelijk personeel verdwenen.’