Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 juni 2008

Kampioenschap FC Lisse moet gevierd worden

LISSE – ‘Als FC Lisse de algehele titel wint tegen de Zondagkampioen en zich Nederlands Kampioen kan noemen, dan gaan we dat vieren.’ Deze mededeling deed burgemeester Corrie Langelaar tijdens het presidium van maandag 2 juni.

Zij reageerde hiermee op een vraag van fractievoorzitter Hans Bet (PvdA), die de gang van zaken wilde weten rond de huidige wedstrijdenreeks van Lisse’s voetbaltrots. Bet: ‘FC Lisse speelt dinsdag 3 juni om het kampioenschap en als ze dat binnenhalen, wat gaat de burgemeester dan doen?’ Langelaar: ‘We hebben al een kampioenschapsfeest gevierd en ik heb me laten vertellen dat het niet gebruikelijk is om het behalen van het zaterdagamateurskampioenschap niet te vieren.’ Zij werd bijgestaan door fractievoorzitter Ad van Zelst (Nieuw Lisse): ‘Waar het echt om gaat is de algehele titel tegen de Zondagkampioen. Als FC Lisse dat wint, zijn ze algemeen Nederlands Kampioen.’