Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 juli 2008

Verkeersveilige maatregelen

LISSE – Op de kruising Melkweg – Orion bij de Lisbloemstraat worden maatregelen genomen om de verkeersveiligheid te verbeteren. Dit maakte wethouder Guus Mesman (PvdA) dinsdag 1 juli bekend. Zo komt er een verkeersplateau op de betreffende T-splitsing en worden de bochten ernaar toe wat kleiner om de snelheden wat af te remmen.

Mesman kon verder melden: ‘Dit jaar gaan we ook de Spekkelaan oppakken en nemen we contact op met alle scholen om te kijken welke wensen daar leven. In ieder geval nemen we de Lindelaan tussen de Jozefschool en het gemeentehuis, de Eikenlaan en de Berkhoutlaan in deze plannen mee.’