Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 september 2008

Nieuwe voorgevel Van Schooten Bouwmaterialen

VOORHOUT – Van Schooten Bouwmaterialen heeft een fikse renovatie achter de rug en het resultaat mag er weten. Niet alleen is de winkel met 200 m2 uitgebreid, ook is de hele voorgevel compleet vernieuwd. In feite is het oude geveltje helemaal in oude staat weer teruggemetseld. Eigenaar Peter van Schooten is dan ook met recht trots op deze nieuwe ontwikkelingen.

Hij vertelt: “Met de nieuwe voorgevel straalt de zaak weer de authentieke sfeer uit. In het nieuwe deel liggen de grove bouwmaterialen en de fijnere en kleinere producten kunnen in het al bestaande deel gevonden worden. De afgelopen drie maanden was het soms een chaos achter de schermen, maar de klanten hebben dit gelukkig goed opgevat en namens het hele team wil ik hen bedanken voor hun vertrouwen.”

Het bedrijf staat echter zeker niet stil, want ook de rest van de winkel wordt opnieuw ingericht. Met onder meer hogere stellingen wordt het assortiment van bijvoorbeeld hang- en sluitwerk, ijzerwaren en aansluitingen nog completer, maar ook breidt Van Schooten uit met deuren, glas, behang en schildersproducten. “Als de hele winkel klaar is, houden we een speciale openingsdag en we streven dat dit april 2009 zal zijn.”
Van Schooten is geen Doe-Het-Zelf zaak, maar is meer gebonden aan de bouwsector. Dat is ook de richting waarin het bedrijf zich ontwikkeld, zo laat de eigenaar weten: “We leveren bijvoorbeeld keukentjes en badkamers aan aannemers. De meeste bouwmarkten zijn eenhapstenten geworden, maar wij vullen de vragen van de klanten in en werken niet volgens een gestandaardiseerd pakket.”