Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 september 2008

"SKOL telefoon roodgloeiend"

NOORDWIJK – De telefoon van SKOL Kinderopvang stond afgelopen week ‘roodgloeiend’, zo laat directeur Koen Kouwenberg weten. Reden hiervoor was de opmerking van de SJC-voorzitter dat de samenwerking met SKOL voor de naschoolse sportopvang ‘een proefjaar’ betrof.
Kouwenberg wil deze opmerking verduidelijken: “Dat citaat over die proefperiode heeft stof doen opheffen. Die voorzitter heeft zich niet zo diplomatiek geuit en de telefoon stond hier roodgloeiend met ouders die zeiden: ‘Als het om een proefperiode gaat, is het dan wel zo verstandig om onze kinderen aan de naschoolse sportopvang mee te laten doen?’ Maar het is heel eenvoudig: als wij dit soort contracten sluiten met een sportvereniging, beginnen we altijd met een periode van een jaar, maar wel vanuit het gezichtspunt dat samenwerking voor de langere termijn de doelstelling is. Het klopt wel wat er in het artikel stond, maar het was niet zo geheel tactisch wat de SJC-voorzitter meldde.”