Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 oktober 2008

Samen lachen met het gezin

Familievoorstelling Cultuur Verheft voor kinderen van 4 tot 10 jaar en hun ouders

VOORHOUT – Moeten uw kinderen tussen de vier en tien jaar eens een keer achter de computer vandaan en wilt u hen een dik uur plezier geven, al kijkend naar een familievoorstelling van Cultuur Verheft? Zondag 2 november om 12:00 uur en om 15:00 uur vinden er twee voorstellingen geplaatst, getiteld: “Het geheim van het boegbeeld”.

Cultuur Verheft staat bekend om haar toneelgezelschap dat van hoog kwalitatief niveau is en hun optredens staan garant voor een middagje of avondje van opeenvolgende lachsalvo’s. Voor deze familievoorstelling zal dat niet anders zijn: onder leiding van regisseuse Marina Koelewijn spelen de zes acteurs het stuk niet op het podium, maar juist middenin de zaal van ’t Wapen van Voorhout. Middenin de zaal is een schipsrailing gebouwd en op het podium is een eiland nagebouwd. Het publiek zelf zit dus in de zee en tussen hen door zwemt de zeemeermin haar rondjes.

Boegbeeld

Van alles komt er voorbij: een piraat die echt alles wat hij op zijn schip tegenkomt, het water ingooit, twee verstekelingen, een zeemeermin en een boegbeeld dat sporadisch tot leven komt. Dankzij de – soms subtiele – humor is het ook voor volwassenen een genot om een voorstelling te bezoeken. Lekker gezellig met het gezin samen lachen: wie wil dat nou niet? Tussen alle grollen, het spannende verhaal en de woordgrapjes door, ontvouwt het verhaal zich langzaam maar zeker, zodat de bezoekers aan het einde van de voorstelling het antwoord op die ene grote vraag weten: “Wat is het geheim van het boegbeeld?”
De toegangskaartjes kosten slechts 3 euro en zijn verkrijgbaar bij Hoek Boek, Herenstraat 63 Voorhout, of telefonisch te bestellen bij Esther Kortekaas (0252 222 477) of Henriëtte Maasdijk (0252 231 841). De familievoorstelling “Het geheim van het boegbeeld” wordt vertoond in ’t Wapen van Voorhout op zondag 2 november. Er zijn twee voorstellingen: om 12:00 uur en om 15:00 uur.