Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 november 2008

De Speelkring speelt De Notenkraker

STREEK – Niet minder dan 120 kinderen van Jeugdmuziektheater De Speelkring spelen de sterren van de hemel met hun Kerstvoorstelling “De Notenkraker”. Onder regie van Marleen van Leeuwen werkt de groep samen met het Jeugd Symfonieorkest Rijnstreek: acteertalent en Tsjaikovskymuziek vinden zich in een volwaardige theaterproductie waarin het goede uiteindelijk het kwade overwint.

De Notenkraker is een heel bekend toneelstuk en de jeugdige acteurs geven deze uitvoering een heel eigen draai aan het verhaal. Met hun enthousiasme en professionaliteit zorgen ze ervoor dat alle bezoekers, of ze nu vier jaar of 84 jaar zijn, met volle teugen genieten.
De Speelkring treedt in de wijde omgeving op: zaterdag 13 december (twee voorstellingen om 14:30 uur en 19:30 uur) en zondag 14 december (12:00 uur en 15:30 uur) in Theater De Muze. Kaarten hiervoor zijn voor 10 euro verkrijgbaar bij dit theater (071 364 6262). Zaterdag 20 december om 19:00 uur is er een voorstelling in het nu al befaamde Museum Corpus in Oegstgeest en op zondag 21 december vanaf 15:00 uur vindt de uitvoering van “De Notenkraker” plaats in het Rijnlands Lyceum te Sassenheim. Voor deze laatste twee voorstellingen zijn kaarten (10 euro) verkrijgbaar bij Hoek Boek aan de Herenstraat 63 in Voorhout of via: www.despeelkring.nl.