Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 januari 2009

Adest Musica overweegt samenwerking met STV

SASSENHEIM – ‘We zijn in gesprek met de Sassenheimse Tennis Vereniging over een nieuwe locatie voor Adest Musica’. Deze mededeling deed voorzitter John van Dijk na afloop van zijn oproep om gemeentelijke medewerking voor een andere ruimte waar Adest Musica kan verblijven. Hij nam dit initiatief tijdens de nieuwjaarsreceptie.
‘We zitten al tientallen jaren in het Sociaal Cultureel Centrum ’t Onderdak en zijn uit ons jasje gegroeid. Door de ontwikkelingen in de muziek worden de instrumenten ook steeds groter. Er zijn verschillende locaties die nog ontwikkeld moeten worden, zoals de Ankerplaats en haar omgeving, de ijsbaan en de ruïne van Teylingen. Misschien kunnen wij iets met STV samen doen: als zij tennisbanen en een hal hebben waar ze binnen kunnen tennissen, dan kunnen wij daar wellicht ook iets mee. We hebben hier al uitgebreid over gesproken met de STV.’