Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 januari 2009

Gluren bij de buren

SASSENHEIM – Sinds 28 december zit Holidaycars.com in hun nieuwe pand aan de Menneweg 141. Eigenaren Robert Jan en Minette Meerpol zijn met hun medewerkers verhuisd van het bedrijventerrein Sassenheim Zuid naar het pand waarin Bollenbedrijf Zwart & Co. was gevestigd. Er zijn heel wat bouwwerkzaamheden geweest en om het einde van deze bezigheden te vieren nodigt het management de buren uit voor een kennismakingsborrel: “Gluren bij de buren”.
Het oudste deel van het pand stamt uit 1928, maar de oorspronkelijke indeling heeft het bedrijf zo veel mogelijk in stand gehouden. Daarnaast zijn de inpak- en opslagloodsen deels omgebouwd als kantoor. In tien jaar tijd is Holidaycars.com, aanbieder van auto- en camperverhuur en parkeerfaciliteiten, gegroeid tot een onderneming die actief is voor de reisbranche in negen landen. Met een extra vestiging in Leimuiden is het aantal medewerkers de 80 gepasseerd. Meerpol: “We zijn in de regio een belangrijke werkgever geworden. Als internationaal opererende onderneming hebben we onze roots in deze regio. Daarom zijn we zo blij dat we in deze oude bollenschuur zitten. Alle buren zijn van harte uitgenodigd te komen gluren op vrijdag 23 januari van 17:00 uur tot 19:30 uur.”