Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 januari 2009

Teleurstelling raadspresidium

LISSE – Het raadspresidium vroeg burgemeester Corrie Langelaar of de Stuurgroep Intergemeentelijke Brandweer Bollenstreek op 2 februari in een openbaar seniorenberaad verslag komt doen. Doel van deze presentatie zou zijn een beter inzicht te geven in de activiteiten die zijn ondernomen om het vertrouwen tussen het brandweerkorps Lisse en het management te herstellen.
De leden van het presidium werden tijdens de vergadering van dinsdag 6 januari teleurgesteld. Langelaar deelde hen mede dat niet de stuurgroep met een verslag komt, maar dat zij dit zelf zal doen, samen met de brandweercommandant aan de hand van een door de stuurgroep vastgestelde notitie. De leden van het raadspresidium reageerden licht verbolgen: ze vonden dat dit misschien formeel juist is, maar waren van mening dat het een ongewone gang van zaken is. Een brief wordt opgesteld richting de stuurgroep over deze kwestie.