Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 februari 2009

Presentatie over gunningcriteria

LISSE – De leden van de commissie Ruimte & Infrastructuur krijgen donderdag 12 februari tips over welk soort selectiecriteria gebruikt moeten worden bij het aanbestedingenbeleid. Joost Fijneman, Manager / Adviseur Aanbestedingen van de Stichting Aanbestedingsinstituut Bouw en Infra, gaat een uur durende presentatie geven over de gunningcriteria.
Commissievoorzitter Frans Vroomans (CDA) vertelde hierover in het raadspresidium van maandag 2 februari: ‘Dit instituut heef de meeste kennis in huis van hoe de selectiecriteria zouden moeten zijn. Met nadruk willen we het niet meer hebben over het CNB. Het is geen optie om dat door te kauwen. Maar wel worden selectiecriteria afgezet tegen projecten elders: een vergelijking wordt gemaakt met een bekend gebouw in Sneek, waar een theater in moet komen.’ Op verzoek van de presidiumleden wordt ook de gemeentelijk ambtenaar van RO uitgenodigd.