Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 juni 2009

Veel geld voor aanleg bouwweg

LISSE – Een uitvoeringskrediet van 175.000 euro beschikbaar stellen voor de aanleg van een bouwweg voor de ontsluiting van het transmuraal centrum. Dit besluit nam het college dinsdag 19 mei, zo maakte wethouder Jan Kippers (CDA) namens zijn collega Guus Mesman (PvdA) bekend.

Onlangs is de bouwvergunning voor de tweede fase van de bouw van het transmuraal centrum aan de Ruishornlaan verleend. Volgens eerder gemaakte afspraken in de koopovereenkomst met de Stichting Mariënstaete dient de gemeente te zorgen voor het aanbrengen van een aansluiting van de openbare weg. Deze bouwweg is midden augustus gereed, zo verwacht het college.’