Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 augustus 2009

Burenvriendschappen in jarige Klaverhof

VOORHOUT – Alle bewoners van de Klaverhof vierden zaterdag 22 augustus het feit dat hun straat precies 25 jaar bestaat. De jeugd vermaakte zich met spelletjes en een luchtkussen en de volwassenen bogen zich over de flink gloeiende barbecue of zongen voor het karaokescherm. Ieder jaar houdt deze buurt een straatfeest, maar ter gelegenheid van het jubileum pakten de bewoners dit jaar extra uit.
Organisatoren Sandy Israeli en Danielle van Rijn laten weten: “Ieder jaar hebben we een straatfeest op de laatste zaterdag van de schoolvakantie. Het is heerlijk hier te wonen: iedereen is goed met elkaar. We laten elkaar vrij in wat eenieder doet. De Klaverhof bestaat nu 25 jaar, maar heeft in de loop der jaren een verjonging ondergaan. Er wonen nog drie stellen in de Klaverhof die behoren tot de oorspronkelijke bewoners en de rest van de straat is verjongd.