Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 september 2009

Keur aan activiteiten tijdens najaarsfeesten

SASSENHEIM – Het gansche dorp bruist deze week van de activiteiten, want de najaarsfeesten zijn weer begonnen. Een keur aan activiteiten werd en wordt georganiseerd om alle dorpsbewoners te laten genieten van de mooiste week van het jaar.

Het spits werd vrijdag 11 september afgebeten door het Oranjevolleybaltoernooi in Sporthal de Korf en het Koppelkaarten bij V.V. Ter Leede. Een moment van bezinning werd door meer dan honderd mensen, waaronder burgemeester Sander Schelberg en zijn vrouw, beleefd tijdens de zesde open lucht Parkdienst in Park “Rusthoff”. Op datzelfde moment startte de tiende Motortoertocht met 16 deelnemers vanaf de parkeerplaats bij de Sassenheimse Tennis Vereniging. Organisator Arthur Volte had rekening gehouden met de Parkdienst en zorgde er middels de routebeschrijving voor dat de bikers het dorp via de afslag bij Hotel Sassenheim verlieten. Ook het sjoelen op maandag 14 september en de Oranje-bridgedrive op dinsdag 15 september konden als vanouds rekenen op een grote belangstelling.
Vanaf vandaag, woensdag 16 september kunnen de Sassemers een waterval aan activiteiten verwachten. Natuurlijk opent het lunapark haar poorten op het parkeerterrein van sportcomplex De Wasbeek. Daarnaast kunnen de feestvierders deelnemen aan de wijnproefmiddag in de Oranje feesttent of het broekhangen op het kermisterrein. De volgende dag staat in het teken van het eieren gooien en het tonknuppelen en vrijdag 18 september is het de dag van de jeu de boules en het tobbetje steken. Op de laatste dag is het fijn fierljeppen en kranig krattenstapelen nabij de Oranje feesttent. Voor meer informatie: zie het programmaoverzicht van de feestweek of kijk op: www.oranjevereniging-sassenheim.nl.