Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 september 2009

Presentatie Centrum voor Jeugd en Gezin

LISSE – Een collage aan nieuwe ideeën en inzichten is gebundeld in het rapport ‘Inventarisatie bij de start Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Lisse’. Wethouder Adri de Roon (D66) toonde het rapport op dinsdag 1 september. Een presentatie van het rapport vindt plaats tijdens de vergadering van de commissie Ruimte & Infrastructuur op donderdag 10 september.
De Roon: ‘De uitkomsten van het rapport zijn onder meer tot stand gekomen door gesprekken met organisaties, ouders en de jeugd zelf. Het rapport doorlezende viel het me op dat er in Lisse heel veel voorzieningen zijn voor kinderen en met informatie over opvoeden. De grote vraag is echter hoe je al deze voorzieningen zo goed mogelijk met elkaar bundelt. Dit jaar nog stellen we een plan samen voor het opzetten van een CJG en de uitvoering van dit plan vindt plaats in 2010.’