Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 december 2009

Hotshots naar Hillegom

HILLEGOM – Een delegatie van Zuid-Hollandse politici bezoekt de Duin- en Bollenstreek om te weten wat de kansen en uitdagingen zijn voor dit gebied. En dan gaat het met name om kansen en uitdagingen voor de ondernemers en bestuurders, zo laat Kees van Rooijen, voorzitter CDA regio Duin- en Bollenstreek weten.

De CDA-delegatie bestaat onder meer uit de Statenleden Hans Démoed, Wiebrand Dijkstra, Koos Verbeek, Etienne van Nassau, Ton van der Stoep, Marischa Kip en Annette van Dijk. Ondernemers en bestuurders worden uitgenodigd in discussie te gaan. Van Rooijen: ‘Tijdens deze openbare bijeenkomst kunnen allerlei zaken die spelen in deze mooie regio aan bod komen. Met lokale ondernemers, inwoners en bestuurders zal worden gesproken over actuele thema’s als bereikbaarheid, toerisme, economische ontwikkelingen en de huidige stand van zaken in de agrarische sector.’
Zowel leden als niet-leden van het CDA zijn van harte welkom. Het overleg vindt van 13:30 tot 15:00 uur plaats in het Den Hartogh Ford Museum, Haarlemmerstraat 36 te Hillegom, inloop vanaf 13:00 uur met koffie en thee.