Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 januari 2010

Gezond Voorhout opent deuren

VOORHOUT – Op een ludieke wijze openden de tien medische experts van Gezondheidscentrum “Gezond Voorhout” op vrijdag 22 januari officieel de deuren. Om het gelijkheidsbeginsel en de onderlinge band te symboliseren knipten alle deelnemers van Gezond Voorhout tegelijkertijd een lang lint door.

Voortaan kan iedereen voor de eigen gezondheid terecht in de Agneshove, of het nu gaat om reguliere geneeswijzen of alternatieve methoden. Of het nu gaat om homeopathie, acupunctuur, psychologie, diëtetiek, fysiotherapie of medische trainingen. Maar ook mensen die baat hebben bij ergotherapie, shiatsu-therapie, pilates, logopedie, elastische kousen, een kindercoach of pedicure, komen bij Gezond Voorhout goed aan hun trekken.

Wethouder Wim Hollart hield de openingsspeech. Hij prees het feit dat alternatieve geneeswijzen in de Agneshove goed samengaan met de reguliere geneeswijzen. “U speelt in op de trend dat mensen verder willen zoeken om nog gezonder te leven. U bent werkelijk op een innovatieve en vernieuwende manier bezig.”