Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 februari 2010

Ontspannen genieten bij Rue de la Mer

NOORDWIJKERHOUT – In deze maatschappij waarin steeds hogere eisen aan de mensen wordt gesteld, is niets meer ontspannend dan te genieten van de professionele service van Rue de la Mer. Mede-eigenaren Vivienne Jongen-Scott, al vele jaren een erkent en hooggewaardeerd pedicure, en Peggy Chin-Chan-Sen, een professioneel schoonheidsspecialiste, brengen hun filosofie dagelijks in de praktijk.

Als enige bedrijf in Noordwijkerhout en de noordelijke Bollenstreek gebruikt en verkoopt Rue de la Mer het merk Ariane Inden, een Nederlands product dat niet op dieren getest is. ‘Mensen vinden het belangrijk dat ze keuze hebben tussen geparfumeerde en ongeparfumeerde producten. Ariane Inden heeft de enige parfum ter wereld die hypoallergeen is.’ De eigenaren vervolgen: ‘We doen schoonheidsbehandelingen, pedicure, manicure en make-upworkshops.”

‘Wij gaan altijd voor de wisselwerking. Wij zijn perfectionisten en besteden ruim de tijd aan onze klanten. We willen de tijd nemen voor de behandeling en niet de ene behandeling naadloos laten opvolgen door de andere behandeling. Je maakt zo heel wat meer uurtjes, maar dat hebben we graag voor onze klanten over.’

Sinds 2 maart is ook Marjolein Beukema-Opdam als masseuse actief bij Rue de la Mer: ‘Ik geef onder andere hotstonemassages, ontspanningsmassages en stoelmassages. Met een aanvullende verzekering wordt deze laatste massage ook vergoedt, aangezien er een preventieve werking van uitgaat.’ Ook de pedicurebehandeling van Jongen-Scott wordt vergoedt door zorgverzekeraars aan diabetici en mensen met reumatische aandoeningen. ‘We zijn niet alleen een salon, maar ook een winkel: de dames en heren kunnen naar binnen komen om een product te verkrijgen. We werken tevens met een huidanalysecomputer om het vocht- en vetgehalte te meten en sinds 21 februari kunnen mensen bij ons hun airmiles gebruiken voor een coupon van Ariane Inden.’

Voor meer informatie:
Rue de la Mer, Zeestraat 17, 2211 XA Noordwijkerhout, T: 0252 344 071, E: info@ruedelamer.nl, W: www.ruedelamer.nl, W: www.massagesurmer.nl.
Massage sur Mer, Zeestraat 17, 2211 XA Noordwijkerhout, M: 06 2232 5239, W: www.massagesurmer.nl.