Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 maart 2010

Grote vraag naar elektrische fietsen

WARMOND – Nog meer mensen dan in voorgaande jaren bezochten de 8ste editie van de Profile Warmerdam fietsbeurs. In het weekend van 27 en 28 maart bezochten fietsminners uit de hele regio de verschillende stands en lieten zich daar uitgebreid informeren door de vele aanwezige experts.

Door Joep Derksen

De uit Hillegom afkomstige Lida Vlasveld was enthousiast: “Ik kan hier veel ideeën opdoen over de soort elektrische fiets die ik wil hebben. Ook kan ik proberen welke fiets het beste bij me past, mede dankzij alle informatie die ik hier krijg.” De vraag naar elektrische fietsen was enorm deze twee dagen, zo bleek ook uit de antwoorden van andere bezoekers. Jan Paauwe reageerde: “Ik ben hier voor een elektrische fiets. Hier aan de kust heb je zoveel wind en altijd is het tegenwind. Met een elektrische fiets heb je tegenwoordig een actieradius van 50 kilometer. Ik ben op zoek naar een fiets met niet teveel versnellingen; zeven is meer dan genoeg.”
André van de Reep is druk in de weer met de ene na de andere potentiële klant. Tussen de bedrijven door laat hij weten: “Het is veel drukker dan vorig jaar; gelijk bij de opening van de fietsbeurs stond de tent al vol. We krijgen heel veel vragen over de elektrische fietsen. De mensen vinden het fijn om verschillende merken uit te proberen en eerst informatie te krijgen voordat ze een fiets aanschaffen. Volgend jaar komt er zeker weer een fietsbeurs.”