Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 maart 2010

Onontdekt winkelpareltje wordt door steeds meer mensen gevonden

Prins Bernhardstraat gevuld met speciaalzaken

NOORDWIJK – Tot nog toe stond het winkelcentrum vooral bekend vanwege de Hoofdstraat, maar sinds enkele maanden hebben massa’s shoppers en toeristen de Prins Bernhardstraat gevonden. Dit pareltje van Noordwijk staat vol met een brede variatie aan speciaalzaken: hier kan nog gewinkeld worden, zoals het ooit bedoeld was. Niet anoniem en volgens het credo ‘kijken, kopen, betalen en wegwezen’, maar met een lach, goede service en een heerlijk koopgevoel achteraf.

In de Prins Bernhardstraat kan gratis geparkeerd worden, dus dat zijn al euro’s die de consument in eigen zak houdt. Juist door de combinatie aan speciaalzaken in allerlei verschillende sectoren is er van alles te verkrijgen in de Prins Bernhardstraat: meer nog dan in de gemiddelde supermarkt. Een bekend familiebedrijf is bijvoorbeeld Jaap Faase, waar alle bekende merken voor bruin- en witgoed te verkrijgen zijn. Wie behoefte heeft aan nieuwe computerartikelen of een upgrade van de huidige soft- en hardware, kan het beste naar Computerstore. Neem dan tegelijk de (werk)kleding mee, want die wordt geheel gereinigd bij de nabijgelegen stomerij/wasserij.


Over kleren gesproken: de meest verrassende kleding voor dames en kinderen is te vinden bij Hip & Kids. Op zoek naar iets nieuws en verrassends voor in huis? Vergeet dan absoluut niet om bij Brocante Aan Zee binnen te stappen: voor een compleet overzicht van nostalgische interieurartikelen, van kasten tot kaarsenstandaarden. Het naastgelegen Cleanstore is een bedrijf dat consumenten adviseert over het reinigen van het interieur, maar ze bieden ook aan strandpaviljoens totaalpakketten van onderhoud en reiniging aan.

Bent u hardhorend? Ga bij Schoonenberg gehoorapparatuur langs. Na het plaatsen van het juiste gehoorapparaat hoort u de vogels weer fluiten in de prachtige bomen die aan weerszijden van de heringerichte Prins Bernhardstraat staan. Bij het RSB Uitzendbureau kunnen werkzoekenden of herintredende ouders kijken naar dat ene perfecte baantje. Tijdens het speuren naar zo’n werkplek, geniet dan van het vele fruit van Kees – Marja groenteboer of de heerlijkheden van George Vis Chocolaterie / Patisserie.

En wie na enkele uren shoppen voldaan maar uitgeput naar huis wil gaan, doet er goed aan eerst nog even bij de Mitra slijterij naar binnen te stappen, voor een welverdiende versnapering. Of boek een afspraak bij Fysiotherapie aan Zee, om de been- en armspieren even goed los te masseren.
Sonja Hogenbirk voert het woord namens de vele ondernemers: ‘Het is de laatste maanden steeds drukker geworden: de mensen zijn nieuwsgierig om het eindresultaat te zien van de herinrichting van de Prins Bernhardstraat die in december 2009 afgerond werd. Sinds de straat opgeknapt is, zijn alle winkels gevuld en het is bijzonder gezellig geworden. Bijna dagelijks lopen mensen bij ons binnen om complimenten te geven over hoe de straat met haar goudgele klinkertjes is opgeknapt en dat de winkels zo goed bereikbaar zijn. Mede dankzij de vele parkeerplaatsen waarop twee uur lang gratis geparkeerd mag worden.’