Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 juni 2010

Ontspannen massage bij Krung Thai

NOORDWIJK – Wie wil er niet heerlijk ontspannen en genieten van een originele Thaise massage? Vanaf nu is dat mogelijk bij Krung Thai Traditionele Thaise Massage: ideaal om heerlijk te ontspannen, maar ook perfect voor het verlichten van pijnklachten. Al bij binnenkomst weet de bezoeker: “Hier ga ik vaker naar toe”. De typische Thaise gastvrijheid omarmt de klant als een warme deken. Eigenaresse Pam Pathum heeft hart voor de zaak en voor haar clienten: “Wij geven een nette Thaise massage, zoals het oorspronkelijk ook bedoeld is.”

Door Joep Derksen
Wie denkt dat een massage niet meer is dan het kneden van de schouders, heeft nog nooit Krung Thai bezocht. Niet alleen kunnen de gasten gebruik maken van een stoelmassage, waarbij de voeten, nek en schouders gemasseerd worden. Ook zijn er acht bedden en vier vertrekken, waar de typische traditionele Thaise massage verzorgd wordt. Pathum: “Als de mensen op een van de bedden liggen, beginnen we bij de voeten en daarna volgend de bovenbenen, armen, rug en schouderbladen. Daarna vervolgen we de massage met rekken en strekken.”
Het is bewezen dat mensen die last hebben van hun schouders, nek of ruggenwervel, veel baat hebben bij een goed uitgevoerde massage. “We geven ook oliemassage, voor een totale ontspanning”, informeert Pathum. “Of geniet van onze voetmassage, waarbij we met behulp van drukpunten zorgen voor prikkels: hierdoor wordt het bloed beter gecirculeerd.”
De medewerksters van Krung Thai hebben meer dan tien jaar ervaring en kennen de geheimen van de Thaise massage tot in de nopjes. Over een ding wil Pathum geen misverstand laten bestaan: “Wij zijn een nette Thaise massagesalon. Er zijn dus geen aparte kamertjes en we geven geen erotische massage. Korte broek en een net shirt zijn verplichte kledingstukken. We verzorgen zowel mannen als vrouwen en onze gasten kunnen spontaan langskomen of een telefonische afspraak maken.
Maak gebruik van de speciale kennismakingsaanbieding: een voetmassage van tien minuten voor slechts 10 euro. Voor meer informatie: Krung Thai Traditionele Thaise Massage, Parallel Boulevard 176 in Noordwijk. T: 071 362 6864, W: www.krungthai.nl. Openingstijden: maandag tot en met zondag van 11:00 uur tot 23:00 uur.