Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 september 2010

Bellen en milieu gaan niet samen

TEYLINGEN – De ondertekening van het convenant tussen FSC Nederland en de gemeente zou vrijdag om 12:00 uur plaatsvinden. Op het moment suprème bleek John van der Linden van FSC nog niet aanwezig te zijn. Hij had telefonisch laten weten een half uurtje later te komen. Dit gaf wethouder John Stuurman (D66) voldoende gelegenheid om de noodzaak van het gebruik van milieuvriendelijke materialen te benadrukken.

Veertig minuten na aanvang belde een medewerker van de Milieudienst West-Holland Van der Linden op diens mobiel. Hij kwam terug in de kamer en liet weten: “De heer Van der Linden komt niet meer: hij heeft een auto-ongeluk op de N207 gehad, net op het moment dat ik met ‘m belde. Ik hoorde het glas rinkelen.” Stuurman vroeg de medewerker lachend of hij zich niet schuldig voelde door te bellen. Deze vraag bleef onbeantwoord.