Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 februari 2011

‘Alternatieve plannen Sportlaan niet realistisch’

LISSE – De planvoorstellen van de heren Rooyakkers en Boon van de Klankbordgroep Trompstraat, waarover eerder op dit blog werd bericht, hebben de aandacht getrokken van de politici. Tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur van donderdag 10 februari wilde commissielid Jaap Schuijt (CDA) weten hoe het college tegen deze plannen aankijkt.

Wethouder Bas Brekelmans (VVD) liet weten hun voorstel met belangstelling gelezen te hebben. ‘Het toont een enorme betrokkenheid van de bewoners van de Trompstraat en ook in de klankbordgroep hebben ze een positieve bijdrage geleverd. Er is rekening gehouden met hun opmerkingen waar het gaat over de bouwhoogte en verkeersstructuur. Maar waar het gaat om de eigen ontwerpen van sporthal, multifunctionele hal en horecavoorzieningen: daar kunnen we niets mee. Het biedboek is allang weg en de eisen staan daar al lang in. Wel is het fijn dat mensen met interesse het plan volgen, maar realistisch is het niet dat ze verwachten dat we in dit stadium een complete wijziging van het plan zouden realiseren.’