Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 februari 2011

Partijen willen meer info over bouwprojecten

LISSE – Na de uitgebreide informatieavonden op donderdag 20 januari en donderdag 27 januari over de acht grote bouwprojecten, blijken de gemeenteraadsleden nog altijd behoefte te hebben om hier beter over geïnformeerd te worden. Dit bleek tijdens de vergadering van het raadspresidium op maandag 31 januari.

Op de vraag van het college van burgemeester en wethouders welke projecten in aanmerking zouden komen om apart te bespreken tijdens de eerstvolgende vergadering van de commissie Ruimte & Infrastructuur, liet fractievoorzitter Cees Ruigrok (Nieuw Lisse) weten: ‘We willen het hebben over alle zeven projecten en dan met name over Geestwater en het Raadhuisplein.’ Het college kreeg nog een veeg uit de pan van fractievoorzitter Dolf Kistemaker (PvdA): ‘Ik heb me verbaasd over de gang van zaken. Al geruime tijd geleden hebben de oppositiepartijen gevraagd om geïnformeerd te worden over deze projecten. Vervolgens worden, zonder het raadspresidium (waarin de fractievoorzitters van alle politieke partijen zitting hebben, JD) te informeren twee bijeenkomsten georganiseerd.’