Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 februari 2011

Veiligheidsster voor Lisse

LISSE – Het Hoofdbedrijfschap Detailhandel reikt op woensdag 2 februari een Keurmerk Veilig Ondernemen uit. Loco-burgemeester Bas Brekelmans neemt deze HBD-ster in ontvangst. Ter ere van deze waardering wordt een zogeheten ‘stertegel’ geplaatst bij de boom op het kruispunt van de Kanaalstraat en de Kapelstraat.

De ster is een teken van waardering voor een jaar aan inspanningen die de ondernemers samen met de politie, brandweer en de gemeente gedaan hebben om het winkelcentrum veilig en aantrekkelijk te houden. Dit heeft geleid tot onder meer schonere afvalbakken en gerepareerde straatverlichting.

Brekelmans neemt de ster om 14:00 uur in ontvangst en hij laat weten dat gestreefd wordt om ook een tweede ster te incasseren. Hiervoor gaan alle partijen druk aan de slag. Na de officiële ceremonie tonen politiebikers en brandweermensen hun kunnen en genieten kinderen van gratis ballonnen.