Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 april 2011

Seniorenraad bezoekt politieke partijen

LISSE – Het gebrek aan politieke aandacht voor de Seniorenraad leidde tot enige kritiek op maandag 11 april. De leden van de Seniorenraad nemen actie om het komende jaar een bezoek te brengen aan de fractieberaden van de politieke partijen.

Voorzitter Berna van Amersfoort merkte op dat ‘bepaalde politieke partijen ons in het verleden altijd uitnodigden’. Echter sinds de laatste verkiezingen verneemt de Seniorenraad van de meeste politieke partijen niets meer. Seniorenraadslid Johan van Zoest stelde voor dat een vertegenwoordiging van de Seniorenraad langs zou gaan bij de verschillende fractieberaden. ‘Als wij een kwartiertje van hun tijd vragen, kun je inzoomen op punten. Dat doe je bij alle partijen én keer en zo heb je een verbinding met de politiek gekregen.’ Dit voorstel werd aangenomen.