Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 juli 2011

Frum van Egmond treedt terug bij De Noordwijkse School

NOORDWIJK – Initiatiefneemster en mede-oprichtster van De Noordwijkse School, Frum van Egmond, treedt terug uit het bestuur van de Stichting De Noordwijkse School. De reden hiervoor is dat ze zich ‘volledig kan toeleggen op het verder uitwerken en verspreiden van de Noordwijkse School Methode’, aldus Gerco Goote, voorzitter van hetzelfde bestuur. Wel blijft Van Egmond verbonden aan De Noordwijkse School als externe methodeontwikkelaar en –trainer.

Voortaan wordt de school geleid door Francis van der Ree en zij gaat voortvarend aan de slag. Een door haar lang gekoesterde wens wordt nu uitgevoerd: het ochtendonderwijs en de middagateliers worden weer vanuit één hand bestuurd. Dit moet leiden tot een betere aansluiting tussen deze leeractiviteiten.

Goote is vol lof over Van Egmond: ‘Frum is zeer belangrijk geweest als één van de initiatiefnemers voor het ontstaan en de groei van onze school zoals die er nu staat. Innovatie in het basisonderwijs is altijd een uitdaging, maar het is Frum gezamenlijk met het team van De Noordwijkse School in korte tijd gelukt iets vernieuwends neer te zetten waar we allemaal elke dag met plezier naar toegaan en veel leren.’