Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 oktober 2011

Finale Sharing Success Amusewedstrijd

NOORDWIJK – Ruim 200 gasten genoten dinsdag 4 oktober van een tiengangen amuselunch. Deze speciale gebeurtenis vond plaats in de Keizerzaal van Grand Hotel Huis ter Duin. Leerlingen van tien vakscholen streden om de beker en de eeuwige roem te behalen.

De gasten, die door de scholen zelf waren uitgenodigd, jureerden de voorgeschotelde amuses. De gerechten werden niet alleen op smaak, geur, kleur en portionering gekeurd, maar ook op creativiteit, uitstraling en presentatie. De tongen werden gestreeld met gerechten als ‘Springbok in de Sahara’, ‘Gamba met piri-piri pompoen’ en ‘Ganzelever met biltong’. Uiteraard verdiende iedere amuse haar eigen wijn. De uiteindelijke winnaar van de competitie was het ROC Amsterdam Sterklas. Deelnemers Bas van Rooijen en Robbie Smitskamp, daarbij geassisteerd door Bibi Windrich wonnen de finale met de amuse “Noord Afrikaanse Pastilla 2011”.