Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 december 2011

Uitstel aanleg extra parkeerplaatsen

LISSE – Zolang de plannen voor het Hobaho-project niet worden uitgevoerd, wacht de gemeente met het aanleggen van extra tijdelijke parkeerruimte in dat gebied. Een bedrag van 150.000 euro dat hiervoor gereserveerd is, wordt ‘in de tijd vooruit geschoven en aangepast’. Dit maakte het college van burgemeester en wethouders bekend op dinsdag 29 november.

Bij het uitvoeren van het Hobaho-project komt een deel van de parkeercapaciteit aan de Grachtweg en het ‘Heemskerkplein’ te vervallen. De 150.000 euro aan parkeerruimte is bedoeld om die verloren gegane plekken tijdelijk te vervangen met andere parkeerlocaties. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een nieuw ontwikkelplan voor de Hobaho / Hoogvlietlocatie, maar wanneer dit plan naar buiten komt, en überhaupt gerealiseerd wordt, is nog lang niet duidelijk.