Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 februari 2012

Groen weg voor parkeren

LISSE – Voor het uitbreiden van het parkeren van het winkelcentrum Poelmarkt moet groen verdwijnen. Enkele bezwaarschriften om groen en bomen te behouden danwel te vervangen worden afgewezen. Dat bleek dinsdag 31 januari.

Bezwaarmaakster mevrouw Oudkerk verzocht of de boom op de hoek van het parkeerterrein behouden kon worden. Dat gaat echter ‘waarschijnlijk niet’ gebeuren, aldus een ambtelijk rapport. ‘De boom staat volgens de aanlegtekening op de rand van de verharding van parkeervoorzieningen. Bij de uitvoering wordt de haalbaarheid van inpassing nogmaals bekeken’. Een verzoek van T. Wiegman om compensatie van het verlies aan groen en bomen wordt ook niet toegekend. ‘Voor het compenseren zijn momenteel geen andere locaties beschikbaar.’