Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 maart 2012

Popkoor Goed Gestemd gaat vliegend van start

VOORHOUT – Het begon met een ingeving van één vrouw. En werd een groot succes. Nadat Yvonne Jongeleen haar ideeën naar buiten bracht over het opzetten van het gezelligheidskoor ‘Goed gestemd’, stroomden de aanmeldingen binnen. Dinsdag 6 maart was de eerste repetitie en ruim 50 vrouwen (en een paar mannen) gaven daar acte de présence.

Onder leiding van dirigent Leendert-Jan van Velthuyzen begonnen de leden van het popkoor met muziek van de Beatles. Maar al gauw volgde het populaire lied van Gers Pardoel ‘Ik neem je mee’. Jongeleen was heel blij met dit succes: ‘We zingen vooral voor de lol, maar gaan ook de kwaliteit van ons gezamenlijk zingen verbeteren. We hopen uit te groeien tot een begrip in de regio.’ Volwassen mensen van alle leeftijden kunnen zich nog altijd aanmelden voor het popkoor Goed Gestemd, zonder dat ze auditie hoeven te doen. Voor meer informatie: www.popkoorgoedgestemd.nl.