Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

31 mei 2012

Verlangen naar oude tijden

LISSE – Het goede oude papier blijkt toch meer waarde te hebben, dan oorspronkelijk gedacht. De moderne tijd met al haar digitale opslag- en terugkijkmiddelen blijkt toch haar nadelen te hebben. Dat is een ervaring die fractievoorzitter Cees Ruigrok (Nieuw Lisse) opdeed. Tijdens de vergadering van het presidium op maandag 13 mei deed hij zijn beklag.

Ruigrok deelde zijn ervaringen met de overige fractievoorzitters. ‘Het systeem Notubox werkt niet. Eerder waren al mijn memo’s verdwenen en na een update verdween ook nog eens mijn toegangscode. Bovendien viel er afgelopen week niets te downloaden.’ Ruigrok bleek echter een roepende in de woestijn; van de overige fractievoorzitters kreeg hij geen steun. Raadsgriffier Ben Blonk informeerde: ‘Inderdaad was er afgelopen weekend een technische storing, maar dat moet Notubox zelf oplossen. Maar op de website van de gemeente Lisse beschikt u over dezelfde informatie als de data die u met uw inloggegevens kunt krijgen.’